tänk vad tiden går fort


vad liten han ser ut på bilden:)tänk att han redan är 9 månader gammal,och nu har han börjat släppa taget när han står så det dröjer nog inte länge innan han går.
i dag blir det en kort blogg för jag har fullt upp med tvätt och packning vi flyttar på lördag

Veckan

I VECKAN HAR VI HÅLLIT PÅ OCH FLYTT PACKAT FÖR FULLT,BLEV LITE GRINIGA PÅ VARANN OCKSÅ:)MEN DET ÄR BARA FÖR MAN KÄNNER SIG SÅ STRESSAD ÖVER ATT TIDEN GÅR SÅ FORT OCH VI BEHÖVDE PACKA ORDENTLIGT SÅ VI TOG TAG I DET I ONSDAGS OCH DET BLEV SÅÅÅ BRA,GUBBEN BAR EN MASSA BRÅTE TILL BÅDE FÖRRÅD OCH SOPRUM OCH JAG VAR INNE OCH PACKADE I KARTONGER.
JAG HAR FÄRGAT HÅRET SÅ NU ÄR DET SAMMA FÄRG SOM EN MOROT TYP:)
DET SKA BLI LJUSARE MENDET TAR LITE TID,MÅSTE KÖPA SÅN DÄR GREJS SOM TAR BORT DET GULA I HÅRET.TUR ATT DET ÄR BLÅSIGT UTESÅ MAN KAN ANVÄNDA MÖSSA SÅ LÄNGE HIHI.
I DAG BÖRJADE JAG DAEN MED ATT DISKA,SEN ÅT VI HAMBURGARE.GOTT WILLYS EGNA DOMÄR JÄTTEGODA DET TRODDE JAG INTE MEN DOM ÄR RIKTIGT KÖTTIGA OCH TJOCKA.PROVA OM DU GILLAR HAMBURGARE.
OJ VAD JAG GÖR REKLAM FÖR WILLYS EGNA GREJER HAHA INTE MENINGEN MEN DET BARA BLIR SÅ...
I DAG ÄR DET FREDAG OCH HELGEN SKA ÄGNAS ÅT YOGA M,M LÅNADE EN YOGA FILM PÅ BIBBLAN.
CHIO BELLA

måndag

i fredags var det sista dagen för dottern i skolan nu byter hon skola till nya:)

Nu håller jag på och lagar mat,citronbitarfisk med potatis,resten av dagen skall och bör ägnas åt att fortsätta packa lådor....

 


badat

Det blev bad i dag med lillgubben också har vi varit på stan en sväng och promenerat med hunden,oj vad stressad Leo doggen blir av allt folk och ljuden på stan men det är ändå bra träning.
Vi  mötte upp gubben på stan som kom från jobbet.och nu håller han på o lagar mat.spaghetti med köttfärssås blandar köttfärsen med en burk willys olivsås det blir jättegott.Prova om du gillar oliver!
Tänkte sätta in lite kort här men jag har lyckats packa ner sladden som man överför bilderna med.Får försöka packa upp den igen hihi.


torsdag morgon trött bebis

vaknade klockan 6 i morse när min sambos väckarklocka ringde,bebis sov till kl halv 8 och nu är han jättetrött,så vi ska lägga oss strax och susa en stund till.
Sen ska vi bada tillsammans enklast så:)
Sen blir det nog en promenad och packa nån kartong till med saker.
lunch i dag funderar jag på vad jag ska äta vi får se...
Nu sitter han och biter på radio lurarna till telefonen:) gott gott tycker han..
Jag är också trött och skulle behöva sova en stund till.
pronto

det blev 2 lådor packade i dag

Nu känner jag mig duktig det blev 2 kartonger som jag packade i dag,alla filmer och ps spel i en och den andra lådan full med kontorsgrejer typ block och annat.
dusch hann jag också med i dag, och nu på kvällen tog vi en promenad med doggen skönt,nu har vi fikat och snart ska vi kolla på anna anka och andra avenyn.
Leo nöjd och glad

oj oj jag måste sätta i gång o packa nu

det är bara 2 veckor kvar tills vi flyttar till huset och vi måste verkligen sätta igång o packa nu.
I går var vi och handlade på willys och sen kollade vi på tv,tidig sänggång  var så trött i går.
I dag spöregnar det efter flera härligt soliga dagar,men regnet behövs för att få bort den sista snön.
Lillgubben har en till tand på uppgång det är alltså 6 tänder nu då:)
Han har börjat släppa taget och stå mini korta stunder nu det dröjer nog inte länge innan han går skulle jag tro, lika snabb som dottern var.han är ju 8 månader,och hon gick ju när hon var ett år.
Nej nu ska jag ta och tvätta mig typ duscha eller nåt om jag hinner sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra i dag.




söndag morgon

i torsdags åkte jag hem till syrran och vi sov över där,skulle passa hennes dotter och gå med henne till dagis på fredag morgon för syrran åkte flygtill stockholm och skulle vara där över helgen med en kompis,domskulle gå på afrikansk dans och shoppa.
fredagen gick bra lämnade henne på dagis sen gick vi förbi dagisen som jag sökt åt lillgubben dom ligger precis vid syrrans dagis.
gårdarna såg bra ut så det blir nog bra,det är ju inskolning i augusti,tiden går så fort...
Efter det åkte vi på stan och köpte nya vårmössor åt barnen rea på kappahl 20 kr för två mössor inte illa:)
I går gjorde jag fläskfile med beasås och klyftpotatis,var även en sväng och köpte små lökar man kan plantera ska bli så kul att göra det sen.
På kvällen kollade jag på körslaget.tyckte att team picasso var bäst i går faktiskt.
team mojje var riktigt dåliga...det brukar dom inte vara...
I dag blir det till att försöka packa lite mer och dejta dammsugaren.också blir det nog en promenad i vårsolen.Ja det var min helg det.
å vill ha sommar nu
lite fina sommarbilder från förra året 
 


påskbilder

ritva o tarmo på besöklillgubben äterHan e rolig han:)håller fast skeden själv hahamuseumjo du är för lång:)hopplaSKA jAG PACKA O STÄdA

å vad fint väder i dag

var på stan en sväng med barnet,gick på biblioteket och sen var vi och köpte varsin krämbulle och sen en svängpåmc donalds och åt en  cheese burgare,sen var vi på leksaksaffären och kollade på leksaker efter det tog vi bussen hem igen och diskade o gjorde mat.

Ute är det jättefint väder soligt och varmt.snart ska vi tvätta i tvättstugan /har mängder med tvätt.

Ha en trevlig kväll


påsken är slut men inte godiset:)

Så då har man firat påsk:)
i fredags kom min sambos moster och hennes man hit ända från dalarna/borlänge och sov över en natt sen var vi på museum en sväng efter det åkte dom hem,på lördagen åt vi påskmiddag ja o barnen,min gubbe hälsade på sin brorsa och badade bastu.
Hela helgen har vi varit ute och ått en promenad varje dag,och vädret har varit soligt och fint 20 + grader var det en dag härligt!
i går var min kompis och hennes lilla grabb som är fyra år här och fikade och vi satt och snackade och kollade på styleroom.se som hon visade några hem hon tycker ser fina ut.
Har hållit på och rensat också lite mer i helgen vikt ihop alla kläder i dotterns garderob och i min det behövdes verkligen för det har funnits lite för lite tid för att hålla ordning och fint i dom.
i går hyrde jag en film via tvn,så olika hette den en svensk film av helena bergström den var rätt bra faktiskt,hade tid att titta på den efter 2 försök hihi.
I kväll ska vi kolla på johan falk det är så bra,men först så ska jag lägga lillgubben att sova en stund,klippa dotterns hår och sätta hon i badet sen blir det middag och till sist kolla på film o slappa.
Hur har eran påsk varit ?vad har ni gjort?kommentera gärna

glad påsk

Nu är det påsk igen härligt!jag älskar påsken,det är så mysigt att det börjar bli vår också älskar jag påskens färger med alla fjädrar och annat.
I morse var jag ute och gick med vagnen och plockade påsk ris,sen kom jag in och städade köket och gjorde påskfint.
Sen blev det en sväng till stan och köpte fjädrar orangea och rosa.
köpte även påskägg till dottern och en massa godis,nu håller jag på o kokar potatis,blir korv med potatis till middag,har kännt mig lite kass i magen, i går fick jag värk i hela kroppen och det kändes som feber jättekonstigt och i dag har jag mått illa och varje gång jag ätit nåt liksom river det i magen,hoppas jag får i mig maten iaf,kan vara en släng av magsjuka,för det har dottern haft.
Nu ska jag ta och kolla vad hon och hennes kompis gör i köket dom håller nämligen på och skär en apelsin:)
så här ser det ut i vårat kök nujag o lillgubben han trött:)

RSS 2.0