varit på loppis

långpromenad i morse med hund och barnvagn,riktigt skönt att röra på sig.

sen har vi varit på loppis,hittade 3 par byxor till mig och 2 till dottern.och ett linne samt en tröja.

klossar till lillgubben och lite annat allt gick på 300kr billigt,så nu har jag alltså skänkt sammanlagt 600:-till välgörenhet via loppisar den här veckan + alla sopsäckar jag skänkte förra veckan hurra!

Nu har jag precis hackat en massa grönsaker och gjort avocado guacamole hur det nu stavas?!hihi för vi ska äta tacos.vardagsmys:)det är aldrig fel.blir alldeles för sällan.

duschade också i morse härligt.också badade jag medlillgubben.

Lillgubbens fobi för andra verkar ha blivit bättre han är inte lika skeptisk längre så den fasen är nog över.Han har föressten frivilligt provat mat nu och han gillade det!sensation!!!pasta med grönsaker från semper är hans favorit,också morotsjuice.

Nej nu ska jag ta och äta,i morgon ska jag med dottern till tandläkarn kl 08:30 så då blir det tidig morgon.
bjuder på en blek osminkad bild av mig haha


snöar ute

efter flera fina dagar med sol så snöar det i dag,jag och lillgubben har varit en sväng på stan sålde en 70 tals jacka åt en som jobbade på en affär 200kr blev det så då gick jag till hm och köpte ett par nya leggins och en tröja till dottern.Jättebra!
Sen handlade jag lite mat när jag ändå var på stan,lite smågrejer som ägg,risgrynsgröt som dottern älskar.
I går packade vi ner alla hennes filmer i en flyttkartong den blev helt full snacka om många filmer:)
I går var det en sån där riktigt jobbig dag men i dag är det bättre.
badade hunden i går också.
i dag ska jag rulla ihop vardagsrumsmattan o kasta den för den är så hårig och smutsig färgen är beige så det är inte så konstigt...man ska inte ha ljusa mattor om man har barn och hund:)
Funderar på om vi ska ta en sväng till ikea till helgen det går resor dit,vi har ju över 20 mil dit.
Vore skoj att köpa lite nytt tills vi flyttar,behöver förvaringslådor och sånt där.
Nu ska jag äta lite lunch sen gå o möta dottern på skolan.
lillgubbzdotternvåran hundsyrran hemma hos henne

gick på promenad

DET BLEV EN LÅNG PROMENAD I GÅR SKÖNT,I MORSE ÅT VI GRÖT TILL FRUKOST,NU LIGGER LILLGUBBEN O SOVER OCH JAG PASSADE PÅ ATT KLIPPA MIG SJÄLV DET FOR AV CA 25 CM AV HÅRET,OCH DET BEHÖVDES VERKLIGEN FÖR USCH VAD SLITET DET HAR BLIVIT NU NÄR MAN FÅTT BARN OCH INTE HAFT TID ATT VARKEN KAMMA SIG O KNAPPT DUSCHA BALSAMET SKÖLJER MAN JU OFTAST UT PÅ EN GÅNG OCH INPACKNINGAR FINNS DET INTE TID FÖR:)

VILKEN RISBUSKE SKÖNT ATT SLIPPA DET.

UNDRA VAD MIN SAMBO TYCKER OM MIN NYA KALUFS HOPPAS HAN GILLAR DEN.

I DAG SKÄNKTE JAG 8 SOPSÄCKAR MED KLÄDER OCH BRÅTE TILL PINGSTKYRKANS SECOND HAND DOM KOM O HÄMTADE SÄCKARNA NU I MORSE RIKTIGT SKÖNT ATT RENSA ÄR DET IOM ATT VI SKA FLYTTA.

NU SKA JAG PLANERA DAGEN LITE RENSNING OCH PACKNING VILL JAG HINNA MED I DAG OCKSÅ.OCH GÄRNA EN LITEN PROMENAD DOCK INTE LIKA LÅNG SOM IGÅR.

LÄGGER IN EN BILD PÅ HUSET VI SKA FLYTTA TILL LÄNGTAR:)UNGARNA


dag 1 motion och inge godis

I DAG SKA JAG BÖRJA GÅ PROMENADER OCH SLUTA ÄTA GODIS.

BLIR EN LÅNGPRIOMENAD SEN OCH TILL FRUKOST BLIR DET GRÖT,MOLKOSAN OCH ÄGG.
OCKSÅ SKA VI BÖRJA PACKA DEN HÄR VECKAN FÖR VI FLYTTAR OM EN MÅNAD,OCH BARA STÄDNING O PACKNING ÄR JU MOTION I SIG.


å härliga sol

i dag är det kanonfint väder,solen skiner!

jag är rätt trött men ska ut o gå en sväng sen tänkte jag.

bilder på vad viköpte på marknaden i  går kommer härlite allt möjligt gnr t-shirt till lilltösen och 14 par strumpor för 100kr billigtfinsk senapkorvarfinska korvar ska helst grillas i bastun man lägger dom i folie på bastu aggregatettuffa t-shirts till lillgubbentunnbröd och havtorn te


gregoriemarknad FREDAG

I DAG VAR VI PÅ GREGORIEMARKNADEN,KÖPTE RENKORV,WHISKEYKORV,ÄLGKORV,VITLÖKSKORV,FINSK KORV,FINSK SENAP HELT UNDERBART GOD,3 T-SHIRTAR,14 PAR STRUMPOR,TUNNBRÖD,SEGBRÖD,HAVTORN TE´,GODIS.
OCKSÅÅT VI HÄLGO HAMBURGARE OCH KEBAB,DET BLÅSTE SVINKALLT OCH NATURLIGTVIS GLÖMDE VI VANTARNA HEMMA:(MEN DET GICK IAF...NU SITTER JAG O FRYSER BRRR,LILLGUBBEN LIGGER O SOVER,HAN HAR INTE HAFT NÅ FEBER PÅ HELA DAGEN,SKÖNT!MEN HOSTAN ÄR KVAR OCH I GÅR HADE HAN LITE DÅLIG MATLUST,MEN ÅT PÅ KVÄLLEN IAF,SÅ HAN BÖRJAR NOG TILLFRISKNA.
I GÅR VAR VI PÅ RUSTA OCH KÖPTE LITE NYA FINA MATTOR OCH KOPPAR SOM VI SKA HA NÄR VI FLYTTAR,ALLT I FÄRGEN GRÖNT!!! DET ÄR EN FIN HÄRLIG SOMMARFÄRG DESSUTOM HAR JAG MÄRKT ATT DET VERKAR VARA INNE MED GRÖNT JUST NU,VAD MAN SER I AFFÄRERNA IAF...
I DAG BLIR DET MYS FRAMFÖR TVN:)MED BEBIS GODIS O HUND
NU SKA JAG LÄSA BLOGGAR VI HÖRS SEN

tillbaka:)

HAR HAFT FULLT UPP MED VALPEN SENASTE DAGARNA SÅ DÄRFÖR HAR DET VARIT TOMT I BLOGGEN...

PÅ LOPPISEN HITTADE JAG EN MASSA T-SHIRTAR BILLIGT,BRA ATT HA TILL SOMMAREN,PÅ LOPPIS LILLGUBBEN ÄR SJUK HAR HAFT FEBER OCH KRÄKTS,DIARRE OCH HAR EN HEMSK HOSTA,HAR VAKNAT TITT SOM TÄTT HELA NATTEN,SÅ I DAG ÄR JAG GANSKA TRÖTT.
MIN STORA GUBBE ÄR OCKSÅ SJUK OCH HEMMA FRÅN JOBBET I DAG.
NU HAR VI SPORTLOV HÄR.
FÅR SE OM VI ÄR FRISK TILL HELGEN--SYRRAN FYLLER ÅR ,OCH VI SKA DIT O FIKA.HAR REDAN HITTAT EN BOK HÄR HEMMA SOM JAG SKA GE TILL HENNE TÄNKTE JAG.OCKSÅ SKA JAG KÖPA NÅNTING OCKSÅ.
NU SKA JAG SPANA VIDARE OCH LÄSA ALLA BLOGGAR SOM JAG MISSAT.
SKRIVER MER SEN.LILLGUBBEN VAKNAR AV TANGENTBORDSKNÄPPANDET ANNARS...


soligt ute

i dag har vi jättefint väder ute,jag sitter inne och väntar på att min sambo ska komma hem från jobbet då ska vi åka i väg och handla på loppis:ÄLSKAR:)lillgubben ligger o sover just nu såjag passar på o bloggar lite.

10 plus grader ute i dag riktigt skönt äntligen känns det som om våren är på väg.längtar tills maj då vi flyttar till huset.ska kika efter gardiner o sånt i dag på loppisen hoppas jag hittar nåt fint.

Till lunch åt jag gulasch soppa och mackor börjar känna mig hungrig igen nu,blir nog tacos till middag i dag det är jättegott.
Nu kommer gubben hem snart uppdaterar sen med bilder på det jag köpte på loppisen.
en fråga till dig som läser:

HUR VARMT ÄR DET DÄR DU BOR I DAG?kommentera gärna!LEO:)


varit och shoppat kläder

TOG EN SVÄNG TILL STAN I DAG VAR PÅ HM OCH KAPPAHL O KÖPTE LITE BARNKLÄDER.

OCKSÅ TRÄFFADE JAG VÅRAN NYA HYRESVÄRD OCH GAV HAN MAJHYRAN I FÖRSKOTT.

NU SKA JAG STEKA HAMBURGARE SEN TA EN SVÄNG TILL BIBBLAN O LÄMNA TILLBAKA BÖCKER SOM ÄR FÖRSENADE DET KOSTAR 10KR PER BOK/TIDNING VARJE DAG DOM ÄR FÖRSENADE...DOM HÖJDE DET I ÅR.FÖRRA ÅRET KOSTADE DET 5 KR PER BOK O DAG.
SEN BLIR DET TILL ATT KOLLA PÅ TV.
LILLGUBBENS TÄNDER VÄXER SÅ DET KNAKAR NU BÖRJAR MAN ANA EN TILL TAND BREDVID DEN ENA I ÖVERKÄKEN.SNABBT DET GÅR!!!!!!!! DAGS ATT BÖRJA DRA NER PÅ AMNINGEN SNART KANSKE ANNARS LÄR MAN JU BLI BITEN SNART HIHI.DVÄRPINSCHER


varit ute o gått 40 min


Nu ska jag börja gå varje dag och äta hälsosammare

RSS 2.0