färgar håret

i går var vi på willys o handlade,har även hittat en tvättmaskin äntligen!!!!

Nu sitter jag med färg i hela håret,hoppas verkligen att lillgubben håller sig på bra humör medans färgen sitter i tills min sambo kommer hem när jag ska skölja ur det:)

Vill helst inte hålla i han när det luktar så illa om färgen,har lagt ut madrassen på golvet med babygymmet som han roar sig med just nu.

I dag har jag städat lägenhet allt som jag hann och bytte sängkläder o gardiner i sovrummet känns jätteskönt.

gubben får bära ut sopor när han kommer hem från jobbet för jag har verkligen passat på o rensat ut ordentligt nu haha!

hittade en gammal kompis på facebook som jag skickat vännerförfrågan till kul.

Facebook är verkligen ett bra hjälpmedel att bevara gamla vänner på som man inte skulle haft kontakt med alls om inte internet fanns,det är alltid kul att se hur det gått  för folk vad dom gör nu i vuxen ålder osv....

Hunden har fått ben som jag lagt som en överraskning på hans filt i hallen känns kul att pyssla om han lite extra emellanåt så han blir glad:)

Till helgen ska vi ha hundvakt iaf för då ska vi på badet,dom som är hundvakt brukar ta jättebra hand om han det är som rena lyxvistelsen för han sova i sängen och allting hos en tjej som är 13 och som verkligen ÄLSKAR hundar och som skulle vilja ha en hund själv.

ska bli härligt att simma igen det var ett tag sen.också ska lillgubben bada i barnbassängen såklart.ska försöka ta med kameran och lägga ut nån bild sen tänkte jag.

hej så länge.


jobbigt å städa

I DAG HAR DAGEN ÄGNATS ÅT ATT STÄDA OCH ANNAT! RIKTIGT JOBBIGT,JAG FUNDERAR PÅ ATT SKAFFA STÄDHJÄLP HELT SERIÖST FAST DET ÄR DYRT MEN DET KAN DET VA VÄRT ATT SLIPPA TJAFSET OM VEM SOM SKA GÖRA VAD...
TILL LUNSCH ÅT VI SOPPA OCH TILL MIDDAG BLEV DET FISKPINNAR OCH POTATIS MED REMOULADSÅS OCH GRÖNA ÄRTOR.GOTT.
NU SKA JAG LÄGGA FRAM KLÄDER SOM DOTTERN SKA HA PÅ SIG I MORGON PÅ SKOLAN.


I dag var vi på museum

det var jättekallt ute stod o väntade på bussen i en halvtimme och frös när vi skulle hem från museumet.
Jättemycket folk på bussen fick stå hela vägen hem för det var fullt  med vagnar + min egna vagn:)
Och busschafören körde jättefort och bromsade och höll på så man åkte fram o tillbaka som en vante kändes det som....
nu är jag skit trött.
Fick en present av syrran som jag ska testa nu Molkosan.
återkommer i morgon med mer info,
nu ska jag äta biffteki=grekisk biff,med klyftpotatis o tzatziki.gott sen soooooova zzzzzzzzzz


en bild på doggen

                       
                                         min hund


städar som en galning i dag

HAR PRECIS STÄDAT AV PÅ DISKBÄNKEN SEN SKA JAG
DAMMSUGA
SKURA
PLOCKA IHOP ALLA LEKSAKER
SKURA TOAN OCH HANDFATET
PLOCKA UNDAN SMUTSTVÄTT

EFTER DET SKA JAG SÄTTA MIG I SOFFAN MED CHOKLAD,LÄSK OCH KANSKE EN PIZZA SOM BELÖNING.
I MORGON SKA VI PÅ MUSEUM.
SKA TA MED KAMERAN DIT OMJAG KOMMER I HÅG DEN.
JAG FICKEN GRATIS TÅRTA AV ICA OCKSÅ I VÄLKOMST PRESENT FÖR ATT JAG SKAFFAT ICAKORT JÄTTEBRA DÅ FÅR DET BLI MIN FÖRSENADE FÖDELSEDAGSTÅRTA FÖR VI HANN ALDRIG KÖPA NÅN TÅRTA NÄR JAG FYLLDE ÅR 13 JAN.
NU SKA JAG GÅ IN I SOVRUMMET OCH FÖRSÖKA LÄGGA LILLGUBBEN HAN SKA SOVA LUNCH

Nyss hemkommen från stan

varit på stan en sväng och lånade lite nya tidningar och böcker på biblioteket känns jättekul topphälsa, ps och tidningen Leva blev det,alla bra tidningar som handlar om hälsa och motion så man får lite peppning att fortsätta hålla igång.Det är skönt att åka till stan tidigt på morgonen då är det oftast lite folk på bussen också.
Lillgubben sov hela tiden och sover fortfarande nu har han sovit 2 timmar och jag har hunnit äta lunch spaghetti med köttfärssås.
I dag är det mitt favorit program på tvn det heter kniven mot strupen,alexander som leder programmet har så roliga kommentarer till restaurang ägarna.)
Han skulle verkligen komma hem till mig och se våran spis då skulle han väll svimma...nej då så allvarligt är det inte men den skulle behöva en ordentlig rengörning med riktig ugnsrengöring,testade såpa förut men det var helt värdelöst tyckte jag.får se om man orkar ta tag i det någon dag det blir i såfall lite av en halvdagsprojekt.
Nu ska jag börja göra i ordning gröt till lillgubben så den är klar när han vaknar.
chao bella

vällingen var en höjdare iaf

PROVADE DEN DÄR PROVPÅSEN PÅ VÄLLING I GÅR FÖRST HADE JAG UPP DEN I EN NAPPFLASKA DÅ BÖRJADE LILLGUBBEN PRATA OCH BITA I NAPPEN HIHI MEN SEN HÄLLDE JAG ÖVER DET I EN PIPMUGG OCH DÅ BLEV DET FART!!! HAN DRACK OCH FLINADE SÅ HAN TYCKTE DET VAR RIKTIGT GOTT.

MEN HAN KANSKE ÄR ETT SÅNT BARN MAN FÅR HA PIPMUGG TILL I STÄLLET FÅR SE SEN ,JAG SKA KÖPA ETT VÄLLING PAKET OCH FORTSÄTTA GE HAN.
I DAG BLEV DET INGEN PROMENAD PÅ MORGONEN JAG STÄDADE ISTÄLLET.
SITTER NU OCH ÄTER 2 MACKOR MED ÄGG O KAVIAR PÅ (LUNCH)MEDANS GUBBEN SOVER I VAGNEN I HALLEN.
FICK ELRÄKNINGEN I DAG OCH DEN LÅG PÅ 1000KR FÖR 2 MÅNADER ALLTSÅ HAR VI LYCKATS SÄNKA DEN MED NÄSTAN 500KR SEN DOM BYTTE UT FRYSEN HÄRLIGT!
RINGDE PÅ EN TVÄTTMASKIN PÅ BLOCKET  MEN DEN VAR SÅLD SOM VANLIGT NÄR MAN HITTAR NÅT BRA,BLIR TILL ATT FORTSÄTTA TVÄTTA I VÅR FINA HMMM TVÄTTSTUGA ETT TAG TILL DÅ...
I MORGON SKA JAG ÅKA EN SVÄNG TILL STAN TÄNKTE JAG OCH INHANDLA LITE ALLT MÖJLIGT.


sitter här helsvettig och helt röd i ansiktet:)

varit ute och gått i vanlig ordning och efteråtsvettas jag som en galning tror det beror på amningen.
I dag kommer en kompis hit, hon väntar barn 11 februari är det tänkt att tjejen ska kika ut så det är inte länge kvar nu.
I morse lyxade jag till det med en dusch tycker det funkar bra om lillgrabben sitter i babysittern bredvid badkaret han brukar tycka det går bra en stund om han har en massa leksaker att bita på iaf än så länge,vill ha en badstol till han sån med sugproppar i botten så han kan sitta med i badkaret lär ju behövas snart.
Mitt hår är rätt risigt så jag kör inpackning varje dusch så det blir någorlunda finess på det:)
Snart ska jag göra i ordning korv stroganoff med ris.
lillgubben ska få prova äta kyckling puren i dag igen får se om det går bättre.
Ficken provpåse på gonatt välling från nesle i dag också, Den ska vi prova det är ju dags att börja vänja han av med amningen snart och det lär ju ta sin lilla tid han somnar nämligen på det sättet på kvällen också kan han vakna och snutta lite på natten jo jag vet att det är bekvämt för mig att kunna sova hela natten utan att gå upp och göra välling.men jag måste försöka på allvar nu med nappflaska.
Nu ska jag ta och samla ihop lite smått o gott som jag ska ge till min kompis bebis saker vi inte behöver längre för hon kommer nog snart.
skriver mer sen.

Började dagen med en lååång promenad

I dag gick  vi upp klockan halv 10 ungefär,åt fibergröt och ett glas c-vitamin brus.
lillgubben provade kyckling pure och äppeldryck inget vidare såg det ut som han tyckte:)

Sen gick vi ut o gick i 50 minuter,kändes lite tyngre i dag beror nog på att det var lite mer snö, gillar mest när det är nyskottat ute.
Sen kom vi hem och åt soppa med mackor när dottern kom hem från skolan,hon gick till en kompis nu en stund.
Jag har vikt 3 ikea säckar med tvätt pust jobbigt,min kära sambo får lägga in dom i skåpen sen när  han kommer hem från jobbet för det är i princip omöjligt att göra med bebis på armen.
Sen ska jag tillaga kyckling med ris råris brukar jag använda det känns lite nyttigare.
I går fick jag bild till mobilen på våran hunds bebisar han blev 4 barns pappa i december:)och vi ska få en av valparna i februari,det ska bli skoj men mycket jobb...
I dag ska jag kolla på familjen annorlunda dom med hundra ungar,verkligen bra program jag gillar skarpt familjen från älvdalen var det va?!Dom verkar helmysiga.
Kollade förra säsongen också men nu har det dykt upp några nya personligheter där.
Ska föröska ta och träna lite ben och rygg i dag också jobbigt men nödvändigt om jag ska få bort lite hull innan sommaren får jobba hårt i såfall men hoppas kan man ju alltid hehe.
Jag vill ha min kamera kabel så jag kan föra över bilder hit till bloggen blir så mycket roligare då,vi glömde ju kameran där vi firade jul men den har nu kommit till rätta iaf sambons bror har den och ska komma förbi med den snart hoppas jag!
Nej nu hinner jag inte skriva mer just nu ska ta hand om lillgubben som sitter i gåstolen och biter på en leksak.bifogar en annan bild i stället jag har på datorn redan.


helgen som varit

I HELGEN SÅ HAR VI VARIT PÅ SJUKHUSET OCH HÄLSAT PÅ FARSAN HAN HAR OPERERAT SIG.

I GÅR VAR VI EN SVÄNG PÅ STAN OCKSÅ OCH KÖPTE JÄTTEFINA MUMINTOFFLOR ÅT LILLGUBBEN SAMT EN BAMSEBODY.JAG ÄR LITE GALEN I MUMINKLÄDER MÅSTE JAG ERKÄNNA DOM ÄR JU SÅ FINA.

BUSSGODS PENGARNA BETALADES UT I FREDAGS IAF GLAD JAG BLEV.

I MORSE BÖRJADE JAG DAGEN MED EN LÅNGPROMENAD MED HUNDEN 50 MIN SKÖNT,JAG BRUKAR SKRIVA UPP I ALMANACKAN NÄR JAG VARIT UTE OCH MOTIONERAT.BEHÖVDES LITE MOTION EFTER PIZZAN VI KÖPTE I GÅR KVÄLL.GÖTT!!!!

I DAG TVÄTTAR VI SEN SKA VI ÅKA TILL FARSAN IGEN OCH HÄLSA PÅ HAN.

NU SKA VI BÖRJA MED VÄLLING OCKSÅ HAR VI TÄNKT KÄNNS NERVÖST TROR NÄMLIGEN INTE ATT LILLGUBBEN VILL SUGA PÅ FLASKAN MEN MAN FÅR VÄLL SE ÅTERKOMMER MED RESULTAT...

VI HAR GJORT EN STOR MYS HÖRNA I VARDAGSRUMMET DÄR GUBBEN KAN KRYPA.

FUNDERAR PÅ ATT KÖPA EN STOR UPPBLÅSBAR BASSÄNG FÖR BARN OCH GÖRA DEN TILL MYSPÖL MED TÄCKEN OCH GOSEDJUR I DET VORE JÄTTEBRA.BODYN VI KÖPTE I GÅR


träningen går ju rätt bra

jag har varje dag denna vecka gjort övningar hemma och varit ute o gått känns så skönt men jag är så himla otränad så det är hemskt....kan knappt böja på benen känns det som.

Men skam den som ger sig.Jag tänker köra stenhårt på detta nu, så e de bara.

Dagens irritationsmoment nr 1 är bussgods!fasen vad less jag är på att vänta på  mina pengar därifrån! Har sålt en vagn och skickat så köparen betalar när hon hämtar ut vilket hon gjorde redan i tisdags,fortfarande inga pengar på kontot det kan tydligen ta upp till 10 dagar, alltså det trodde jag aldrig.vilket uråldrigt system:(
Jag behöver verkligen pengarna också 1200:-skulle vara kanon nu.
Sålde även andra vagnen på blocket.
Nej less på att ringa telefon banken 10 ggr om dagen o kolla.
I dag blev det spahetti  med köttfärssås lillgubben åt lite gröt men var inte så sugen, i går åt han potatis med lax o det gillade han bättre som det verkade:)
-25 grader kallt i morse ute brrr kallt det är kallt inne också dålit tätade fönster och element som måste luftas skulle ja tro.
Diskmaskinens slang e paj det läcker vatten...måste fixa det snart.
oj vad negativ den här bloggen blev i dag hihi.
Snart ska jag gå till affären o köpa blöjor och mjölk och BRÖD (mumsiga mackor sen)B-GODS less man blir


MIN HÄLSOVECKA HAR BÖRJAT

I GÅR VAR VI O HANDLADE PÅ WILLYS FÖRSÖKTE KÖPA NÅGORLUNDA NYTTIG MAT DYRT BLEV DET!
NYTTIG MAT ÄR OFTAST DYRARE TRÅKIGT NOG.
I GÅR VAR JAG ÄVEN UTE O GICK MED BARNVAGN 1 TIMME KÄNNS SÅ SKÖNT ATT HA KOMMIT I GÅNG.JAG SKA LYCKAS NU MED ATT GÅ NER 10 KG.VÄGER SKRÄMMANDE 87 KG NU,SKULLE VARA MER ÄN NÖJD ATT GÅ NER 5 KG TILL ATT BÖRJA MED.
NU SKA JAG VIKA TVÄTT SEN ANTINGEN UT O GÅ ELLER KÖRA ETT GYMPA PASS HÄR HEMMA.

Bakat

I morse när jag klev upp satte jag i gång och bakade grekiskt lantbröd på en gång,2 stora bröd blev det jättegoda!Nu ska vi snart åka i väg på stan en sväng och köpa lite fredagsmyyyys godis:)
I går kväll åt vi kyckling,ris med tzatziki och sallad till det citron måltidsdryck Jätte mumsigt.


syrran kommer hit

I DAG KOMMER SYRRAN OCH HENNES BARN HIT,VI SKA BYTA JULKLAPPAR OCH ÄTA TACOS JÄTTEGOTT.

SÅ NU HÅLLER JAG PÅ OCH SKYNDAR MIG OCH STÄDAR UNDAN DET VÄRSTA SKA ÄVEN FÖRSÖKA TA GOLVEN NU INNAN, DAMMSUGA O SKURA.

HAR PRECIS LADDAT MED FRUKOST FIBERHAVREGRYNSGRÖT OCH C-VITAMIN BRUS.
I GÅR VAR VI PÅ WILLYS EN SVÄNG O HANDLADE DET VAR JÄTTEKALLT UTE ÖVER 20- GRADER MAN FRÖS ORDENTLIGT SPECIELLT EFTERSOM ATT JAG HADE DUSCHAT INNAN O SMÖRJT IN BENEN MED HUDLOTION REKOMMENDERAS INTE!
NEJ NU SKA JAG TA ETT STÄDRYCK SEN SKA LILLEMAN ÄTA GRÖT OCH SOVA.
SKRIVER MER SEN CHAO!


vikt ihop tvätt och haft fikagäster i dag

i dag verkade det som om alla ville träffa mig,först kom min kompis och hälsade på och fikade sen kom min brorsa och fikade och senare ringde farsan:)

så i dag har det varit fullt hus...

Nu på eftermiddagen har vi vikt tvätten som vi tvättade i går skönt att få bort högarna!!!

Annars har jag inte gjort så mycket nådde level 33 i dag på happy aquarium.

I morgon ska vi åka o skicka i väg vagnen vi har sålt på blocket bra då blir det lite större plats i skrubben,och 1000 pix att handla mat för på willys PERFEKT!

tradera paketen ligger och väntar på att bli i vägskickade också.

Nu ska jag snart krypa till kojs.


första tanden wohoo

Nu har lillgubben fått sin första tand nere den börjar synas litegrann och han är lite gnälligare och lite feber har han också haft.
I dag har jag pysslat lite med hans första böcker satt in lite kort och sånt också har vi gjort fotavtryck till en sån där tavla man har på väggen med kort och avtryck jättefint blir det:)
Nu ska jag bara kolla på film i morgon ska jag börja plocka ihop grejer jag ska skänka till en loppis här i stan deras pengar går oavkortat till andra länder och det gillar jag.
Man samlarpå sig så mycket saker som det är skönt att få i väg så man får lite större yta i vår trånga 75kvm lägenhet.Vi har verkligen vuxit ur den egentligen hihi letar större skulle vara guld med en 4a i stället...
Nu ska jag glo på film innan det är läggdags.

lagar mat och kollar på film

nu lagar jag mat korvstroganoff med ris mmmm gött

söndag morgon tvätt och grejer

vaknade 06.00 i morse tvättstugan startade 07:00 har så himla mycket tvätt 3 stora kassar,beror på att vi varit bortresta över jul och inte hunnit tvätta förrens nu.

kul ena maskinen var trasig som vanligt i tvättstugan (det finns bara 2 maskiner)så nu ska man alltså hinna tvätta allt med bara 1 maskin.min stora önskan =en egen tvättmaskin igen behövs verkligen.

lillgubben har fått hosta hoppas det går över snart.
Ute är det mycket snö och väldigt kallt får se om man tar nån promenad sen annars väntar städning,lite tv tittande och rensning av nåt skåp i dag.
ska även packa i ordning tradera paketen som ligger och skräpar och väntar på att äntligen få bli skickade min stora ångest:)hatar när det blir så att man får paket liggandes hemma...
nu ska jag inte sälja nåt där på ett tag,orkar inte riktigt med sånt för tillfället.hihi så söööt


min nya blogg här är jag

HALLÅ DÄR NU BÖRJAR JAG OCKSÅ ATT BLOGGA!
 HAR FASTNAT ALLDELLES FÖR LÄNGE PÅ HAPPY AQUARIUM PÅ FACEBOOK SÅ NU PAUSAR JAG OCH BLOGGAR I STÄLLET.
MINA nyårslöften är börja träna och försöka sluta röka.
måste vara sveriges valigaste löften hihi...


RSS 2.0